Symantec proizvodi dostupni za cijeli region: Preuzmite vašu donaciju software-a na TechSoup

Drago nam je da objavimo da je donacija program Symantec dostupna za cijeli region Balkana kroz naš program donacije software-a TechSoup (www.techsoupbalkans.org).

Program donacije Symantec u TechSoup programu ima dostupne Symantec Enterprise i Symantec Norton proizvode kvalifikovanim neprofitnim i humanitarnim organizacijama u regiji, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Symantec Enterprise proizvodi se koriste za poboljšanje sigurnosti na računarskim mrežama. Symantec donacija uključuje proizvode koji se mogu koristiti u malim i srednjim, kao i velikim poslovnim okruženjima.

Ovi proizvodi također mogu poboljšati sigurnost i performanse pojedinih uređaja koji nisu dio korporativne ili enterprise mreže.

Pozivamo sve organizacije koje nisu registrovane na TechSoup platofrmi (www.techsoupbalkans.org) da se registruju i podnesu zahtjev za donaciju.

Program donacija TechSoup nudi širok spektar softverskih proizvoda za neprofitne organizacije i javne biblioteke, a organizacije snose samo administrativni trošak obrade podataka. Za pristup softverskim rješenjima kroz ovu platformu i pristupu donacijama, prvo bi trebalo da se registruju na sljedećem linku: https://www.techsoupbalkans.org/user/register.

Ova donacija je dostupna za pravno registrovane neprofitne organizacije sa statusom udruženja ili fondacije.